Silmeden önce
- Aboneliğinizi iptal edin. Hesabı silmek, App Store, Google Play veya Paddle üzerindeki Pro aboneliğini iptal etmez. Bkz. Knowunity Pro aboneliğimi nasıl iptal ederim?
- İhtiyacınız olan her şeyi kaydedin. Yüklemeleriniz, klasörleriniz, seriniz ve ilerlemeniz silinir ve geri yüklenemez.
- Yalnızca bir mola vermek istiyorsanız, bunun yerine oturumu kapatın.
Hesabı uygulamadan silin
- Profilinizi açın ve Ayarlar'ı açmak için dişli simgesine dokunun.
- Hesap ve gizlilik'e, ardından Hesap ve güvenlik'e dokunun.
- Tehlikeli bölge'ye kadar aşağı kaydırın ve Hesabı sil'e dokunun.
- Bir neden seçin ve Hesabımı sil ile onaylayın.
Bundan sonra ne olur
- Profiliniz ve yüklemeleriniz hemen kaybolur.
- Verilerinizin geri kalanı, silme işlemi tamamlandıktan sonra anonimleştirilir.
- Silme işlemi tamamlandıktan sonra aynı e-posta adresiyle yeniden kayıt olabilirsiniz. Daha önce denerseniz, uygulama şu mesajı gösterir: Bu e-posta, silinmekte olan bir hesaba ait. Silme işlemi tamamen tamamlandıktan sonra aynı e-posta ile yeniden kayıt olabilirsiniz; bu işlem 7 ila 10 gün sürer.
Silme işlemi geri alınamaz ve destek ekibi silinmiş bir hesabı geri yükleyemez.
Hesabı silmek için oturum açamıyorum
Önce erişiminizi geri kazanın, bkz. Hesabıma giriş yapamıyorum. Bu mümkün değilse, hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmemiz için hesapta kayıtlı e-posta adresinden destek ekibiyle iletişime geçin.
Ebeveynin çocuğun hesabını silmesi
Çocuğun hesabına giriş yapın ve yukarıdaki adımları izleyin. Giriş bilgilerini bilmiyorsanız, hesapta kayıtlı e-posta adresinden destek ekibiyle iletişime geçin.
Aradığını bulamadın mı? Destek ekibimiz sana yardımcı olmaktan memnuniyet duyar.Destek ekibiyle iletişime geç

