Knowunity Pro satın aldıysanız ancak uygulama hâlâ ücretsiz planı gösteriyorsa, aşağıdaki adımlardan biri sorunu neredeyse her zaman çözer.
1. Uygulamayı yeniden başlatın
Knowunity'yi tamamen kapatın, birkaç saniye bekleyin ve tekrar açın.
2. Doğru hesapta olduğunuzdan emin olun
Pro, satın alma sırasında oturum açılan Knowunity hesabına aittir. profilinizi açın ve kullanıcı adını kontrol edin. Birden fazla hesabınız varsa oturumu kapatın ve ödeme sırasında kullandığınız hesapla tekrar giriş yapın.
3. aboneliğinizi geri yükleyin
- profilinizi açın ve Ayarlar'ı açmak için dişli çark simgesine dokunun.
- abonelik bölümünde aboneliği Geri Yükle seçeneğine dokunun.
- Onayı bekleyin.
Bu işlem, App Store veya Google Play'den satın alma işleminizin mevcut hesabınıza yeniden bağlanmasını sağlar.
Web sitesinden satın aldıysanız
Uygulamaya, ödeme sırasında kullandığınız e-posta adresiyle giriş yaptığınızdan emin olun. Web sitesinden satın alınan Pro, ilgili hesapta etkinleştirilir.
Hâlâ çalışmıyor mu?
abonelik başka bir hesapta kullanılıyor mesajını görüyorsanız mağaza satın alımı farklı bir Knowunity hesabına bağlıdır. Destek ekibiyle iletişime geçin ve şunları ekleyin:
- kullanıcı adınız veya hesabınızın e-posta adresi,
- Pro'yu nereden satın aldığınız (App Store, Google Play veya web sitesi),
- tarih ve tutarı içeren makbuzun ekran görüntüsü.
Satın alma işleminizi bularak doğru hesaba bağlayacağız.
Aradığını bulamadın mı? Destek ekibimiz sana yardımcı olmaktan memnuniyet duyar.Destek ekibiyle iletişime geç

