# Yapay zeka sohbeti neden bellek bildirimleri gösteriyor?

> Bazı hesaplar bellek yükleniyor veya güncellendi bildirimlerini ve bir Bellek anahtarını görür. Bu kişiselleştirme özellikleri test aşamasındadır ve hesabınızı silmez.

Bazı öğrenciler yapay zeka sohbetinde **bellek yükleniyor...** veya **Bellek güncellendi** bildirimlerini görür. Bu bildirimler test aşamasındadır. Diğer hesaplar bildirimleri görmeden kişiselleştirilmiş sohbetler yapabilir. Teste dahil olup olmayı seçemezsiniz ve destek ekibi bildirimleri açamaz.

## Bildirimler ne anlama geliyor

Bildirimler, Knowie'nin kişiselleştirme için kullanılan bilgileri yükleyip güncellemekte olduğunu gösterir. Bu bildirimler, yeni bir dosya yüklemenizi isteyen bir talep değildir.

Bir yanıtta farklı bilgilerin kullanılmasını istiyorsanız, düzeltmeyi mesajınızda açıklayın. Önemli yanıtları ders materyalinizle karşılaştırarak kontrol edin.

## Bellek anahtarı

Bazı öğrenciler ek veya araçlar panelinde ayrıca bir **Bellek** anahtarına sahiptir. O paneli açın ve kişiselleştirme ayarlarını değiştirmek için anahtara dokunun. Diğer hesaplarda bu kısayol bulunmaz.

Bu anahtarı kapatmak hesap silme talebi değildir. Hesabınızı veya sohbet geçmişinizi silmek için bunu kullanmayın. Hesap silme için *Hesabımı nasıl silebilirim?* bölümüne bakın.

## Bir şeyler yanlış görünüyor

Bir bildirim ekranda kalmaya devam ediyorsa veya kişiselleştirme hatalı görünüyorsa, uygulamayı güncelleyip tekrar deneyin. Sorun devam ederse [destek formu](https://knowunity.com/support) üzerinden *Yapay zeka veya içerik kalitesi* kategorisini seçerek başvurun. Bildirimi ve bir ekran görüntüsünü ekleyin; destek ekibine göstermek istemediğiniz bilgileri paylaşmayın.

---

Source: https://knowunity.com.tr/help/ai-and-study-tools/yapay-zeka-sohbeti-neden-bellek-bildirimleri-goesteriyor
Last updated: 2026-10-23
